close

Вход

Забыли?

вход по аккаунту

?

Урок-ярмарок

код для вставкиСкачать
Ярмарок —
це торгове дійство Автор. Максимчук
Зоя Олексіївна
, вчитель початкови
класів ЗОШ І
-
ІІІст
. №1 м.Дубна
Мерщiй
-
бо на ярмарок всi поспiшайте.
Купуйте, милуйтесь, знання здобувайте.
Яка риба без луски?
30 + 40 + 30 –
50 + 10 –
40 + 4 =
100
Щука
24
Сом
84
Окунь
Відповідь: 24
Яка тварина найохайніша?
100 –
60 + 20 -
30 + 40 + 2 =
12
ведмідь
4 заєць
72 борсук
Відповідь:72
46 + 33 =
7
9
40
30
3
6
8 см
?, на 2
см довший
?, на 3
см довший
8 + 2 =10 (см)
10 + 3 =13 (см)
11 кг
?, на 21 кг більше
?, на 23 кг більше
Задача 355
1)11 + 21 = 32 (кг) маса 2) 32 + 23 = 55 (кг) В1дпов1дь: маса барана 55 кг.
Ст. 67 №357, № 358.
Ви скачали цей файл на Всеукраїнському Порталі
« Початкове навчання» http://www.nachalka.com.ua/
Автор
margaritafl
Документ
Категория
Презентации
Просмотров
129
Размер файла
3 584 Кб
Теги
математика
1/--страниц
Пожаловаться на содержимое документа