close

Вход

Забыли?

вход по аккаунту

?

4 kl test # 8 dilennia kruhlykh 1 v

код для вставкиСкачать
 Презентацію підготувала вчитель
-
методист
Скандинавської гімназії м. Києва
Біляче
нко Ольга Василівна Запиши вираз і знайди його значення.
Добуток чисел 24 і 30 збільшити на 40.
24 * 30 + 40 = 760
Запиши вираз і знайди його значення.
Частку чисел 240 і 60 збільшити в 3 рази.
240 : 60 * 3 = 12
Запиши.
Скільки кілограмів в: 1/2ц = …кг 1/2т = …кг 3/4ц =…кг
3/4т =…кг
1
/
2
ц
= 100
к
г
: 2 = 50
к
г
1
/
2
т
= 1 000
к
г
: 2
= 500
к
г
3
/
4
ц
= 100
к
г
: 4 * 3 = 75
к
г
3
/
4
т
=
1 000
к
г
: 4 * 3 = 750
к
г
Розв'яжи рівняння.
Х : 8 = 800 -
100 X • (70 + 10) = 160
Х
: 8 = 800 –
100
Х
: 8 = 700
Х
= 700 * 8
Х
= 5 600
5 600 : 8
= 800 –
100
700 =
700
Х
* (70 + 10)= 160
Х
* 80= 160
Х
= 160 : 80
Х
= 2
2 * (70 + 10)
= 160 160
=
160
Обчисли різними способами.
2 * (
9 * 4
)
2 * (9 * 4) = 2 * 36 = 72
2 * (9 * 4) = 2 * 9 * 4 = 18 * 4 = 72
2 * (9 * 4) = 2 * 4 * 9 = 8 * 9 = 72
Знайди.
Знайди 3/8 від 271 280.
271 280 : 8 * 3 =
271 280 8
24
31
24
72
72
8
8
0
33 910 3
101 730
х
Обчисли.
(924 301 –
97 038) * 8
(
924 301 –
97 038
) * 8
924 301
97 038
827 263
-
827 263 8
6 618 104
х
Обчисли.
Знайди:
¾ від 1 год.
3/5 від 1 год.
1/6 від 1 год.
60
х
в
: 4 * 3 = 45
х
в
60
х
в
: 5 * 3 = 36
х
в
60
х
в
: 6 = 10
х
в
Обчисли.
14
грн. 80
к. : 40 5
т 060
кг * 50 30
м 80
см : 40
1
480 40
1 20 280
280
0
5060 50
253 000
х
253 000 к
г
= 253 т
3 080 40
2 80 280
280
0
Постав замість крапок знак.
1/3 ... 1/7 3/8 ... 3/4
1/3 >
1/7 3/8 <
3/4
Порівняй вирази.
36 * 10 + 36 *2 ... 36 * 10 * 2 36
* 10
+
36
* 2 ... 36
*
10
*
2
36 *10 = 360
36 * 2 = 72
360 + 72 = 432
36 * 10 * 2 = 360 * 2 = 720
432 < 720
<
Порівняй вирази.
24 * 40 * 2 ... 24 * 80
24 * 40 * 2 ... 24 * 80
24 * 40 * 2= 960 * 2 =1 920
24 * 80 = 1 920
1 920 = 1 920
=
Порівняй.
9км 720м ... 972м 8 420ц ... 84т 2ц
9
к
м
720
м
> 972
м
9 720
м
> 972
м
8 420
ц
< 84
т
2
ц
8 420
ц
= 842
т
842
т
< 84
т
2
ц
Вирази в центнерах.
88т =…ц 800кг = …ц 5 000кг = …ц
88
т
=880
ц
800
к
г
= 8
ц
5 000
к
г
= 50
ц
Склади рівняння.
Якщо невідоме число помножити на 60, то буде 4 200. Знайди невідоме число.
Х
* 60 = 4 200
Х
= 4 200 : 60
Х
= 70
70 * 60 = 4 200
4 200 = 4
200
Що більше?
1/2 від 500 чи 1/4 від 600 1
/
2 в
і
д
500 ч
и
1
/
4 в
і
д
600
500 : 2 = 250
600 : 4 = 150
250 > 150
1
/
2 в
і
д
500 > 1
/
4 в
і
д
600
Що більше?
1/7 від 490 чи 1/9 від 630
1/7 в
і
д
490 ч
и
1/9 в
і
д
630
490 : 7 = 70
630 : 9 = 70
70 = 70
1/7 в
і
д
490 = 1/9 в
і
д
630
X : 13 = 254 -
249
Розв'яжи рівняння.
Х
: 13 = 254 –
249
Х
: 13 = 5
Х
= 13 * 5
Х
= 65
65 : 13
= 254 –
249
5 =
5
Обчисли.
Х * 18 = 500 -
446
Х
* 18 = 500 –
446
Х
*
18 = 54
Х
= 54 : 18
Х
= 3
3 * 18
= 500 –
446
54 =
54
Шаблон: Доброгорська Г. В.
Автор
OlgaVasboxlbox
Документ
Категория
Презентации
Просмотров
568
Размер файла
1 148 Кб
Теги
test, dilennia, kruhlykh
1/--страниц
Пожаловаться на содержимое документа