close

Вход

Забыли?

вход по аккаунту

?

test 6 cl

код для вставкиСкачать
Срезовая контрольная работа по английскому языку
в 6 классе (автор Биболетова М. З.),Unit 5.
1 вариант.
Test №1. Выбери слово, наиболее подходящее по смыслу к выделенному:
1) novel
a) poem b) joke c) book d) song
2) lollipop
a) cake b) sweet c) apple d) bridge
3) city
a) a big town b) a long street c) a small garden d) a beautiful square
( 3 балла) Test №2. Заполни пропуски, наиболее подходящими по смыслу словами:
1) The scientist couldn't ... his works for a long time. a) put b) spend c) learn d) publish
2) Who lives in Great Britain? ... live in the UK.
a) Russian people b) British people c) German people
3) Charlie Chaplin is famous for his ... . a) art gallery b) films c) songs d) poems
4) Londoners ... their parks.
a) are full of b) are tired of c) are proud of d) are sure of
5) You can ... in the game.
a) spend b) be rich c) water d) take part
( 5 баллов)
Test №3. Выбери подходящий артикль:
1) Would you like ... cup of tea? - Yes, thanks.
a) a b) the c) -
2) Stella takes care of people in hospital. She is ... nurse. a) - b) the c) a
3) Last year ... Jill visited Australia and the USA.
a) a b) the c) -
4) Let's invite ... Browns to my birthday party!
a) a b) the c) - 5) When Ann was ill, we went to ... hospital to visit her.
a) a b) the c) -
( 5 баллов)
Test №4. Выбери правильный перевод предложения:
1) Have you ever been to any museums in London?
a) Вы когда-нибудь были в каких-либо музеях Лондона?
б) Вы собираетесь побывать когда-нибудь в каких-либо музеях Лондона?
2) This music is worth listening.
а) Эту музыку следует послушать.
б) Эту музыку стоит послушать. ( 2 балла) Итого: 15 баллов.
Срезовая контрольная работа по английскому языку
в 6 классе (автор Биболетова М. З.), Unit 5.
2 вариант.
Test №1. Выбери слово, наиболее подходящее по смыслу к выделенному:
1) to be rich in
a) to arrange b) to enjoy c) to have no d) to have a lot of ...
2) year
a) sugar b) time c) country d) school
3) ancient
a) new b) interesting c) very old d) special
( 3 балла)
Test №2. Заполни пропуски, наиболее подходящими по смыслу словами:
1) My parents ... the noisy city. They want to go to the country next week.
a) are tired of b) are responsible for c) are full of d) are sure of
2) Agatha Christie is famous for her ... .
a) nice pictures b) big house c) detective stories d) modern dresses
3) You can meet great ... at Madame Tussaud's museum.
a) films b) characters of history and art c) animals d) infamous people
4) Who lives in England? - ... live in England.
a) Russian people b) American people c) English people
5) The statue of the famous Peter Pan is in ... .
a) Hyde Park b) St James's Park c) Regent's Park d) Kensington Garden
( 5 баллов)
Test №3. Выбери подходящий артикль:
1) L. Carroll is ... famous English writer, isn't he?
a) a b) the c) -
2) James Grey is ... brightest pupil in our class.
a) the b) a c) - 3) Would you like to be ... actor?
a) a b) an c) the d) - 4) My parents have a cat and a parrot. ... cat never attacks the parrot.
a) a b) the c) - 5) Do you know ... Taylors? They are a very nice family.
a) a b) - c) the
( 5 баллов)
Test №4. Выбери правильный перевод предложения:
1) Have they ever been to Tver?
a) Они собираются побывать когда-нибудь в Твери?
б) Они бывали когда-нибудь в Твери?
2) The cartoons are worth seeing.
a) Мультфильмы не стоит смотреть.
б) Мультфильмы стоит смотреть.
( 2 балла) Итого: 15 баллов.
Срезовая контрольная работа по английскому языку
в 6 классе (автор Биболетова М. З.), Unit 5.
3 вариант.
Test №1. Выбери слово, наиболее подходящее по смыслу к выделенному:
1) dominant
a) merry b) independent c) main d) dirty
2) relative
a) teacher b) cousin c) dancer d) poem
3) scientist
a) Albert Einstein b) Pablo Picasso c) Anna Pavlova d) J. Turner
( 3 балла)
Test №2. Заполни пропуски, наиболее подходящими по смыслу словами:
1) Have you ever been to Ostankinskaya Tower? Let's go there. It's ... visiting.
a) well b)worth c) nice d) well-known
2) The pupils ... in the museum yesterday.
a) were b) ate c) spent d) go
3) There is a ... for the Queen's family at Madame Tussaud's museum.
a) round table b) special place c) big book d) nice sofa
4) Savva Morozov helped poor people. He was a ... .
a) writer b) politician c) businessman d) architect
5) The poet ... his poems in the evening.
a) will dance b) will read c) will cross d) will die
( 5 баллов)
Test №3. Выбери подходящий артикль:
1) London is the capital of ... United Kingdom.
a) a b) the c) - 2) Which is ... smallest planet in the solar system?
a) a b) the c) - 3) Excuse me, where is ... town museum, please?
a) a b) - c) the
4) I think ... William Brown is the brightest student.
a) the b) a c) - 5) ... First World War began in 1914.
a) a b) the c) - ( 5 баллов)
Test №4. Выбери правильный перевод предложения:
1) Has she ever been to the planetarium?
a) Ей следует когда-нибудь побывать в планетарии?
б) Она бывала когда-нибудь в планетарии?
2) This cake is worth eating.
a) Этот торт стоит попробовать.
б) Этот торт следует попробовать.
( 2 балла) Итого:15 баллов.
Срезовая контрольная работа по английскому языку
в 6 классе (автор Биболетова М. З.), Unit 5.
4 вариант.
Test №1. Выбери слово, наиболее подходящее по смыслу к выделенному:
1) occupation
a) cabbage b) well-known c) musician d) century
2) dancer
a) Garry Kasparov b) Margaret Thatcher c) Savva Morozov d) Anna Pavlova
3) fairy-tale
a) song b) book c) magazine d) sport
(3 балла)
Test №2. Заполни пропуски, наиболее подходящими по смыслу словами:
1) In London most museums are ... . a) new b) friendly c) local d) free
2) Isaac Newton discovered some important laws of physics. He was a well-known ... .
a) writer b) scientist c) businessman d) politician
3) The writer was born in the nineteenth ... .
a) century b) year c) calendar d) age
4) MOMI is ... .
a) Regent's Park b) the Museum of the Moving Image c) Natural History Museum 5) Who lives in Scotland? - ... live in Scotland.
a) New Zealanders b) Scottish people c) Canadians
(5 баллов) Test №3. Выбери подходящий артикль:
1) We went to the cinema yesterday. ... film was dull.
a) a b) the c) - 2) Ron writes articles for a newspaper. He is ... journalist.
a) a b) an c) the d) - 3) My cousin is ... best pupil in the school. a) a b) the c) an
4) Emily lives in ... Baker Street in London.
a) - b) a c) the
5) Can you play ... piano?
a) a b) the c) - ( 5 баллов)
Test №4. Выбери правильный перевод предложения:
1) Has he ever been to Red Square?
a) Он бывал когда-нибудь на Красной площади?
б) Он собирается побывать когда-нибудь на Красной площади.
2) This book is worth reading.
а) Эту книгу стоит почитать.
б) Эту книгу следует прочитать.
( 2 балла) Итого: 15 баллов.
Срезовая контрольная работа "Лица Лондона", 6 класс
Progress Check "Faces of London", Unit 5.
Keys.
1 вариант.
Test №1. 1 - c Test №2. 1 - d Test №3. 1 - a Test №4. 1 - a 2 - b 2 - b 2 - c 2 - b
3 - a 3 - b 3 - c
4 - c 4 - b 5 - d 5 - b
2 вариант.
Test №1. 1 - d Test №2. 1 - a Test №3. 1 - a Test №4. 1 - b 2 - b 2 - c 2 - a 2 - b
3 - c 3 - b 3 - b 4 - c 4 - b
5 - d 5 - c
3 вариант.
Test №1. 1- с Test №2. 1 - b Test №3. 1 - b Test №4. 1 - b 2 - b 2 - a 2 - b 2 - a
3 - a 3 - b 3 - c
4 - c 4 - c
5 - b 5 - b
4 вариант.
Test №1. 1 - c Test №2. 1 - d Test №3. 1 -b Test №4. 1 - a 2 - d 2 - b 2 - a 2 - a
3 - b 3 - a 3 - b
4 - b 4 - a
5 - b 5 - b
Автор
baron07
Документ
Категория
Без категории
Просмотров
1 838
Размер файла
64 Кб
Теги
test_6_cl
1/--страниц
Пожаловаться на содержимое документа