close

Вход

Забыли?

вход по аккаунту

?

Срезовая работа в 11-м классе

код для вставкиСкачать
Срезовая контрольная работа
по английскому языку в 11-м классе
(автор учебника 11-го класса: О. Л. Гроза)
Вариант I
Task 1: Выберите наиболее подходящее слово или фразу:
1. In private banking, like in every business, there are ...
a) ancient trials b)careful listeners c) factors d) shot cuts
2. That man was absolutely ...
a) overstep b) binary c) byword d) illiterate
3. Loudspeakers tell ... about the coming elections.
a) residents b) superfluous c) undertaken d) toward
4. ...our car broke down, we were able to fix it ourselves.
a)Although b)Either c) Because d) In spite
5.You have to sign this ...
a) agree b) agreeable c)agreement d) agreed
6. Some diseases are carried by insects, ... malaria.
a)moreover b) in addition to c) beside d) for example
Task 2: Ответьте на вопрос, выбрав правильный вариант:
1. What is the opposite of the word "late"?
a) dark b) green c) early d) held up
2. Which of the following is a synonym for "boring"?
a) interesting b) serious c) dull d) ugly
3. Which do we eat at the end of a meal?
a) dessert b) desert c) starter d) finish
4. What is the plural of "mouse"? a) mouses b) maze c)mice d) moose
5.Which of the following is a bird?
a) snake b) whale c) rabbit d) parrot
6. Which of the following is a synonym for "just"?
a) kind b) fair c) modest d) stubborn
Task 3: Выберите правильную временную форму глагола:
1.As she ... us round the city, she suddenly saw a very strange man.
a) was showing b) had shown c) have shown d) had been showing
2. This assembly shop ... a few weeks ago.
a) built b) was built c) has built d) has been built 3. If I meet him earlier, everything ... different.
a) will be b) would be c) would have been d) is
4. I didn't remember where I ... that film before.
a) have seen b) saw c) had been seeing d) had seen
5. It seems to me, that you ... too loudly.
a) speak b) are speaking c) is speaking d) have been speaking
6. If you ... a million dollars in "Toto", I think you would stop working.
a)will win b) win c) won d) had won
Task 4: Выберите правильный ответ:
1. He ... behave as a gentleman, because he is a gentleman. a) may b) must c)is able d) ought 2. The lesson will start ... 8 o'clock. a) in b) on c)at d) by 3.I usually smoke cigarettes or ... pipe. a) a b) - c) an d) the Total score: 24 points
4. This car is more ... than that one. (22-24 points - "5"
a)fast b) faster c) modern d) fastest 18-21 points - "4"
5. ... you like to go to the cinema after dinner? 14 - 17 points - "3" a) Would b) Could c) Have d) Are 13 points or less - "2")
6. It's a small town in the south ... England.
a) - b) from c) to d)of Срезовая контрольная работа
по английскому языку в 11-м классе
(автор учебника 11-го класса: О. Л. Гроза)
Вариант II
Task 1: Выберите наиболее подходящее слово или фразу:
1. Football is Britain's national sport, ... golf.
a) for example b) furthermore c) in addition to d) although
2. As a rule, an ambassador has diplomatic ... .
a) disarmament b) hemicycle c) immunity d) irregularity
3. I don't believe in the ... of living creatures in outer space.
a) existence b) exist c) existed d) existable
4. The Rocky Mountain goat of North America is not true goat ... a goat antelope. a) also b) but c) any d) yet 5. The old lady wasn't able to step over the threshold and ... in her room.
a) go out b) get over c) get in d) stayed 6. This city is full of ...
a) loudspeakers b) undertakers c) bikes d) pedestrians Task 2: Ответьте на вопрос, выбрав правильный вариант:
1. Which of the following is used in the plural only?
a) screws b) scissors c) hammers d) nails
2. Which of the following is an adjective-forming suffix?
a) -ness b) -less c) -ence d) -ship 3. Which of the following takes care of our teeth?
a) a surgeon b) a priest c) a dentist d) a turner
4. Where do you go if you want to have your clothes cleaned?
a) baker's b) drycleaner's c) chemist's d) drocer's
5. What is another word for the legend of a map?
a) essay b) myth c) key d) story
6. What is an antonym of "brave"?
a) cunning b) fearful c) cowardly d) awful
Task 3: Выберите правильную временную форму глагола:
1. I didn't know who ... be my travelling companion. a) had b) had to c) would have to d) has 2. The matter is, that I ... a terrible headache. a) have b) has c) am d) was
3. Today I have told him what I really ... of him. a) think b) thought c) was thought d) have thought 4. If he asked me last week, I ... him.
a) helped b) will help c) help d) would have help
5. Next week our friends ... abroad.
a) went b) go c) are going d) would be going
6. I ... like for years. a) don't feel b) am not being feel c) haven't felt d) didn't feel Task 4: Выберите правильный ответ: 1. You ... to meet her, because her bag is very heavy. a) are able b) must c) need d) ought 3. What ... interesting books! a) a b) an c) the d) - 4. The Trans-Siberian railway is ... in the world. a) long b)longer c)the longest d) the most long Total score: 24 points 5. "I have left all my papers at home. Shall I bring them now?" - "No, you ... ." (22-24 points - "5" a) mustn't b) needn't c) may not d) don't have 18-21 points - "4" 6. Do not do many things ... the same time 14 - 17 points - "3" a) at b)on c)in d) upon 13 points and less - "2") Срезовая контрольная работа
по английскому языку в 11-м классе
(автор учебника 11-го класса: О. Л. Гроза)
Вариант III
Task 1: Выберите наиболее подходящее слово или фразу:
1. He is a ... singer.
a) professionals b) professional c) professor d) unprofessionally
2. What ... sights in London have you visited?
a) another b) other c) else d) others 3. There are lots of legends about the English king William I, who is known ... William the Conqueror.
a) for b) as c) like d) to
4. I'm sorry I'm late. It's all my ... .
a) fault b) guilt c) crime d) shortcoming
5. I'd like to buy this sweater, but I haven't got ... money.
a) many b) some c) no d) enough
6. It was ... a nice day that we decided to go up the river by boat.
a) so b) very c) such d) too Task 2: Ответьте на вопрос, выбрав правильный вариант:
1. Which of these words names your relative after you have married?
a) cousin b) step-mother c) grandfather d)mother-in-law
2. Which of the following verbs is never used in Continuous Tenses?
a) buy b) believe c) increase d) get
3. What is the opposite of the word "legal"?
a) illegal b) unlegal c) non-legal d) not legal
4. What is the noun form of comfortable?
a) comfortment b) comfortness c) comfort d) comfortship
5. What do you call a foreigner?
a) a person related to other countries b) a native c) a newcomer d) a fortcomer
6. What do you call a person who can neither hear nor speak?
a) handicapped b) injured c) deaf and dumb d) blind
Task 3: Выберите правильную временную форму глагола:
1. I would feel safer if you ... more carefully.
a) drive b) drove c) had driven d) will drive
2. Our parents made us ... that they disagreed with our mode of life.
a) realized b) realize c) realizing d) have been realizing 3. If I ... your brother, I would take care of you.
a) will be b) am c) were d) had been 4. It wasn't necessary ... the doctor.
a) will call b) to be call c) have called d) to call
5. They said that our time-table ... .
a) changes b) changed c) was changed d) had been changed 6. Yesterday I ... to make a report.
a) tell b) has told c) was telling d) was told Task 4: Выберите правильный ответ:
1. John ... have done it long ago.
a) need b) should c)ought d) has to
2. "Couldn't we go a little faster? I'm ... a hurry."
a) on b) in c) at d) of 3. Give me ... match, please.
a) the b) a c) - d) an
4. His plan is ... of all.
a) the most practical b) more practical c) practicaler d) the practicalest Total score: 24 points 5. "Should I take my umbrella?" -"No, you ... . It isn't going to rain." (22-24 points - "5" a) mustn't b) needn't c) have to d) was 18-21 points - "4" 6. They will open the shop ... 9 o'clock. 14 - 17 points - "3" a) in b) on c) at d) until 13 points and less - "2") Срезовая контрольная работа
по английскому языку в 11-м классе
(автор учебника 11-го класса: О. Л. Гроза)
Вариант IV
Task 1: Выберите наиболее подходящее слово или фразу:
1. My parents have ... lived in London.
a) always b) usually c)sometimes d) ever
2. They had their own set of house keys so that they could ... themselves ... after school.
a) get, out b) let, in c) get, off d) go, out
3. Finally, the doctor ... waiting for us . . . a) got tired of b) came out c) kept off d) went away
4. Before I could figure out that I ... at the wrong station the train left.
a) got in b) ran away c) went out d) got off
5. The fact ... money orders can usually be easily cashed has made them a popular form of payment.
a) of b) that c) is that d) which is 6. California relies heavily on income from fruit crops, and ... .
a) Florida also b) Florida too c) Florida is as well d) so does Florida
Task 2: Ответьте на вопрос, выбрав правильный вариант:
1. What is a honey moon?
a) a beehive b) a bee that brings honey c) the full moon d) the month after marriage
2. What does a train do when approaching a station?
a) accelerates b) slows down c) whistles d) stops at the traffic lights
3. How can I ... to the post office?
a) reach b) get c) find d) arrive 4. Can we ... at your house and go to the party together?
a) come b) see c) find d) meet 5. Why is it important to speak with children about their "online" events?
a) to excite them b) to make them safe c) to make acquaintance with children d) to bring them closer
6. What is the plural of "tooth"?
a)tooths b)toothes c)teeth d)teeths Task 3: Выберите правильную временную форму глагола:
1. Apparently ... it in England.
a) freeze b) frozen c) will be freezing d) freezing
2. There has not been a great response to the sale, ...?
a) does here b) hasn't there c) hasn't it d) has there
3. The travel agent says we ... a great time in Spain.
a) will have b) would have c) have d) will have had
4. His mother insists on his ... with his studies.
a) to go on b) going on c) having go on d) be going on 5. I usually wear skirts but today I ... black trousers.
a) wears b) am wearing c) wearing d) was wearing
6. "Have you ever been to France?" - "Yes, I ... there last August".
a) had been b) went c) have been d) were Task 4: Выберите правильный ответ:
1. You knew he was ill yesterday. You ... on him.
a) should call b) must call c) had to call d) should have called
2. Are there any letters ... me?
a) at b) for c) till d)to
3. Which would you like ... apple or ... orange?
a) a b) an c) - d) the
4. Don't go by plane. It's expensive. Total score: 24 points a) less b) much more c) a little most d) many more (22-24 points - "5" 5. We ... to meet him at the station at 6 pm, but he didn't come. 18-21 points - "4" a)were b)can c) must d) might 14 - 17 points - "3" 6. You must make ... your mind. 13 points and less - "2") a) to b)behind c) above d) up Пояснительная записка к срезовой контрольной работе
по английскому языку для учащихся 11-х классов, обучающихся по учебнику 11 - го класса авторa О. Л. Гроза.
Данная проверочная работа предлагается учащимся 11-го класса по учебному материалу I, II разделов ("What's in a language?", "People and places"), который был пройден учащимися в I четверти. Работа составлена с учётом основных требований ЕГЭ по лексико-грамматическому материалу и позволяет быстро в тестовой форме проверить уровень знаний учащихся по предмету.
Проверочная работа составлена в 4 вариантах и включает в себя 4 задания по следующим темам:
- задание №1 - лексический материал пройденных разделов, а также содержит информацию, усвоенную ранее; -задание №2 - определение лексической формы слова/ выражения;
-задание №3 - грамматическую информацию, касающуюся временных форм глаголов в английском языке;
- задание №4 - пройденный ранее грамматический материал. Все задания составлены для учащихся в форме тестов. Тест оценивается в баллах. Максимальное количество баллов в работе - 24.
При наличии ошибок у учащихся предлагается следующая шкала оценивания тестов:
"5" - 22-24 баллов;
"4" - 18-21 баллов;
"3" - 14-17 баллов;
13 баллов и менее того - "2".
Инструктаж для учащихся по выполнению срезовой контрольной работы по английскому языку в 11-м классе:
1. Задания не нужно переписывать.
2. Задания желательно выполнять в заданной последовательности, друг за другом от №1 до №4, но можно задания выполнять по своему выбору, лишь чётко и правильно определяя номер каждого выполняемого задания.
3. Ответы к заданиям выполняются в форме теста, например: 1. с.
4. Писать работу следует чётко и разборчиво, не допуская большого количества исправлений и помарок.
5. Не забудьте перед началом работы указать Ваши имя и фамилию, а также класс и его литеру.
Желаем успеха!!!
Материал к данной срезовой работе составлен учителем
английского языка Араловой Р. М. Ключи к срезовой контрольной работе по английскому языку в 11-ом классе, обучающихся по учебнику 11-го класса автор
Вариант I
Task 1 Task 2 Task 3 Task 4
1. d 1. c 1. a 1. b
2. d 2. c 2. b 2. c 3. a 3. a 3. b 3. a 4. a 4. c 4. d 4. c
5. c 5. d 5. b 5. a
6. d 6. b 6. c 6. d Вариант II
Task 1 Task 2 Task 3 Task 4
1. c 1. b 1. c 1. d
2. c 2. b 2. a 2. c 3. a 3. c 3. a 3. d 4. b 4. b 4. d 4. c
5. c 5. c 5. c 5. b
6. d 6. C 6. c 6. a Вариант III
Task 1 Task 2 Task 3 Task 4
1. b 1. d 1. b 1.b
2. b 2. b 2. b 2. b 3.b 3. a 3 .c 3. b 4. a 4. c 4. d 4. a
5. d 5. a 5. d 5. b
6.c 6. C 6. d 6.c
Вариант IV
Task 1 Task 2 Task 3 Task 4
1. a 1. d 1. c 1. d
2. b 2. b 2.b 2. b 3. a 3. b 3. a 3. b 4. d 4. d 4.b 4. b
5. b 5. b 5. b 5.a
6.d 6. d 6. c 6. d Максимальное количество баллов в работе - 24.
От 22-24 баллов - "5"
От 18-21 баллов - "4"
От 14-17 баллов - "3"
Менее 13 баллов - "2"
Автор
timur95-09
Документ
Категория
Без категории
Просмотров
5 298
Размер файла
32 Кб
Теги
срезовая, класс, работа
1/--страниц
Пожаловаться на содержимое документа