close

Вход

Забыли?

вход по аккаунту

?

vidnimannya trutcufrovux

код для вставкиСкачать
Вчитель Парутинської ЗОШ I-III ст.
Шарандак Поліна Сергіївна
Вивчення нового матеріалу
Підготовча робота
Розв'язати з поясненням:
37 - 18
56 - 37
630 - 200 - 30
540 - 400 - 50
Пояснення матеріалу
Аналіз розв'язання прикладу :
650 – 290 =
650 – 200 = 450
450 – 90 = 360
Коментоване обчислення прикладу:
730 - 280
Самостійна робота
Розв'язування прикладів
Перевірка — взаємоперевірка
670
580
380
440
Закріплення вивченого матеріалу
Робота над задачею
7 днів -
14кг
? днів (на 1кг більше) -
18кг
Чи
можна
одразу
на запитання
задачі?
ЗЯк
На
яких
визначити
скільки
даних
днів
ми
нову
можемо
звідповісти
новою
деннузнайти
денною
норму?
кількість
нормою картоплі,
Яких
даних не
для цього?
витраченої
вистачить
за
18кг
1вистачає
день
картоплі?
з першою
денною нормою?
Усне розв'язування задачі № 647
Відповідь: на 300мм більше буває опадів у
зоні мішаних лісів, ніж у степовій зоні.
Фізхвилинка
“Жаб’ яча ламбада”
Для оформлення використано
ресурси інтернету
Розв'язування задачі
1) 72 : 8 = 9(ящ.) – розвезли у два овочеві
кіоски;
2) 9 – 4 = 5(ящ.)
(72 : 8) – 4 = 5(ящ.)
Відповідь: 5 ящиків лимонів привезли в
другий кіоск.
Підсумок уроку
Поясніть спосіб обчислення прикладу
720 - 350
Автор
andrei0312
Документ
Категория
Презентации
Просмотров
35
Размер файла
9 517 Кб
Теги
trutcufrovux, vidnimannya
1/--страниц
Пожаловаться на содержимое документа